"Geen vakantie meer zonder Minicat!"

Welkom bij Minicat Amstelveen

Laatste Nieuws


Minicat Amstelveen op Facebook                                       

Kijk voor de laatste nieuwtjes  en proefvaren op facebook


Voor Proefvaren kijk op de Facebook pagina voor de laatste events. 


Minicat op Boot Dusseldorf

In januari is weer Boot Düsseldorf  Minicat is er ook, lees verder bij Nieuws..   c


Minicat Event Como Meer

Kom naar het jaarlijkse Minicat event in 2018 weer aan het Como meer in het weekend van 29 juni, lees verder bij Nieuws..  


Proefvaren 2018  

Vanaf april kun je weer proefvaren, lees verder bij

Proefvaren..     


Demo boot - te koop 

420 Emotion te koop, lees verder bij Gebruikt..    
Minicat bestaat 10 jaar


lees verder bij Nieuws.. mar 2016Brochures

Minicat Cataloque.pdf

Models & Colors.pdf
Minicat: De zeilboot die in een auto past!

De Minicat is een catamaran die makkelijk is mee te nemen. Met een Minicat kun je overal zeilen. Meenemen in je auto, of er op, of er achter op een fietsenrek! Veel Minicat eigenaren hebben een camper of een caravan. Een Minicat is ideaal als je op vakantie wilt zeilen bij een meer of aan zee. Model 420 weegt zeilklaar 44kg en past in twee tassen. Het 310 model is kleiner en weegt maar 37kg en past in 1 grote of twee kleine tassen. De nieuwe Guppy weegt slechts 26kg en je kunt hem in 10 minuten vaarklaar maken. Model 460 weegt zeilkaar 58kg en past in drie handzame tassen. De minicat kan in 30-40 minuten in elkaar gezet worden. Lees verder bij Introductie..
Minicat Modellen

Er zijn 4 modellen van de Minicat. De nieuwste is de Guppy verder zijn er de 460, de 420 en de kleinere 310. Van elk model zijn nog weer verschillende uitvoeringen mogelijk. Verder kun je kiezen uit verschillende zeilkleuren en materialen. Van de 420 is ook een Black Edition beschikbaar. Lees verder bij modellen of kijk bij prijzen voor een overzicht van alle modellen of gebruikte boten.Youtube filmpjes van de Minicat in aktie

Hier is Laura Dekker te zien op youtube met de Minicat 420, haar eigen editie. Laura werd tijdens haar zeiltocht rond de wereld gesponserd door www.minicatamaran.eu.

Laura Dekker onthult de nieuwe Minicat 420 Laura Dekker Edition, youtube, nu leverbaar, meer..

Met de youtube filmpjes krijg je een goed beeld van de prestaties van Minicats in aktie. Kijk voor meer filmpjes verder bij Minicat Filmpjes..

Kijk ook op het Youtube kanaal van Minicat World Wide.


Kom langs in Amstelveen

Bekijken
Kom een Minicat Catamaran bekijken in Amstelveen. Kom eens langs en overtuig je van de kwaliteit van deze catamaran. Graag even contact opnemen dan kunnen we een afspraak maken.

Uitproberen
In de weekenden zijn we regelmatig op het water in de regio rond Amsterdam. Als je een keer een Minicat wilt zien zeilen neem dan contact op, dan laat ik weten waar en wanneer we zeilen. 

Vanaf April kun je de Minicat uitproberen op de Westeinderplassen in Aalsmeer of bij de Ouderkerkerplas bij Ouderkerk aan de Amstel.
Lees verder bij Proefvaren..