Minicat Models

THE WORLD'S FAVORITE PORTABLE SAIL BOAT

THE WORLD'S FAVORITE PORTABLE SAIL BOAT


Er is een Minicat voor elk type zeiler, voor de beginnende zeiler tot en met ervaren zeilers.


Minicats zijn er in 4 verschillende maten en 8 verschillende modellen in een range van kleur combinaties met een brede selectie aan onderdelen en accessoires. In de tabel is een overzicht gegeven van de verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende modellen. Download de nieuwe brochure onderaan deze pagina.


MINICAT GUPPY

Minicat Guppy is gemaakt voor eenvoudigheid en snelheid van opbouwen. Door het unieke ontwerp zijn de floats voor-bevestigd aan het frame, opbouwen duurt hierdoor maar 10-15 minuten van start tot finish. De Guppy is ook extreem licht (slechts 26 kg) en met draagriemen op de trampoline is het ook voor kinderen makkelijk te manoeuvreren.

Het Funky zeilontwerp en geen fok maken de Guppy interessant voor beginnende zeilers die willen leren zeilen en gewoon plezier willen hebben op het water.

MINICAT 310

De Minicat 310 modellen met sportieve eigenschappen zijn een uitstekende keus voor recreatieve zeilers die net beginnen maar ook voor meer ervaren zeilers die snelheid opzoeken bij meer uitdagende windomstandigheden. Het is een fantastische zeilboot voor kinderen en jonge lichtere enthousiaste  zeilers en met name populair door de veelzijdigheid en eenvoud.

De 310 Sport heeft een rolfok. De 310 modellen worden naar keuze geleverd in een tas, en kan in 15-20 inuten worden opgebouwd en biedt plaats tot twee volwassen.

MINICAT 420

De Minicat 420 is de meest populaire boot in de Minicat reeks, er zijn 4 verschillende modellen. Het begint met de 420 Instinct met Dacron zeilen, deze heeft geen giek, tot aan de Funky Black Carbon 420 Evoque met monofilm X-Ply mainsail met alle kleine upgrades, de 420 range biedt alle mogelijkheden voor geoefende zeilers die snelheid en avontuur willen.

De 420 wordt geleverd in twee tassen, kan in ongeveer 30 minuten worden opgebouwd en bied plaats aan 1-4 zeilers.

MINICAT 460

De 460 is grootste Minicat, alles net een maatje groter en sneller dan de 420. De 460 Esprit is geschikt voor zeilers die op zoek zijn naar hogere prestaties, snelheid en puur zeilgenot. Deze boot zeilt verrassend eenvoudig.

De 460 wordt geleverd in drie tassen, kan in ongeveer 40 minuten worden opgebouwd en biedt plaats aan 1-4 zeilers.

De brochure kun je hier downloaden.

Lania Watersport,

Dr. W. Dreesweg 32 Amstelveen, 1188KN, Netherlands

+31 628.555.704